Οpen Agora στο ΚΠΙΣΝ

Φορέστε την καλή σας πρόθεση και ελάτε να γνωριστούμε!!!
Μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή μας σε μια εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό μέσα από την κοινωνία  των πολιτών.
Ένα διήμερο bazaar αφιερωμένο σε ΜΚΟ και ομάδες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.
Με στόχο την ενεργοποίηση του δημόσιου χώρου ως κοινό τόπο συνάντησης, προσβασιμότητας και δημιουργίας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) διοργανώνει μία διήμερη ανοιχτή αγορά με μη κερδοσκοπικές, ανεξάρτητες, εθελοντικές και ακτιβιστικές οργανώσεις, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
Το πρώτο  Οpen Agora στο ΚΠΙΣΝ είναι αφιερωμένο στη θεματική «Υγεία, Ψυχική Υγεία και Αναπηρία» και εγκαινιάζεται τον Δεκέμβριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3/12).
Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, η έννοια της «Αγοράς» έχει διττή σημασία: μία πλατφόρμα γνωριμίας και διαλόγου του κοινού του ΚΠΙΣΝ με ποικίλες ομάδες κοινωνικής δράσης, όσο και τόπο φιλοξενίας μίας ανοιχτής αγοράς, στην οποία οι οργανώσεις θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους, προς ενίσχυση του σκοπού τους.
Η πρωτοβουλία επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό του ΚΠΙΣΝ σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων και που άπτονται του περιεχομένου δράσης των ομάδων αυτών, καθώς και να ενισχύσει τις συμμετέχουσες οργανώσεις, δίνοντάς τους ένα βήμα για εξωστρέφεια.

ttps://immortaliting.com/

Κοινοποίηση:

Παρόμοια Άρθρα