Καλό Αύγουστο με Zagori- Lipton & Δροσερές φρουτοσαλάτες

Ακόμα μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς , στα πλαίσια της ενίσχυσης του πυλώνα εθελοντικής δράσης του Immortaliting, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο   31.07.2021 & 01.08 2021, στο κέντρο της Αθήνας

Τις ημέρες του Καύσωνα (Σάββατο & Κυριακή) η εθελοντική ομάδα του Immortaliting, αποτελούμενη από 3 γυναίκες με όρεξη για προφορά και εθελοντισμό, έκαναν διανομή σε 5 περιοχές του κέντρου, παγωμένα νερά, συσκευασίες κρύου τσαγιού στιγμιαίας παρασκευής και φρουτοσαλάτες κρύες έτοιμες για κατανάλωση, σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Κάλυψε 76 ωφελούμενους , οι όποιοι ζουν και εργάζονται, στους δρόμους σε συνθήκες  καύσωνα.

Στο Immortaliting, ευχαριστούμε όλους, τους εθελοντές, το νερό Ζαγόρι ( ΧΗΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε.) το Lipton ice tea ( ELAIS UNILEVER HELLAS) , εκτιμώντας την άκρως ανθρώπινη και ανιδιοτελή προσφορά, που βοήθησαν και στάθηκαν με σεβασμό απέναντι στην ανθρώπινη υπόσταση και εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Εμείς στο Immortaliting, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών με τις  εθελοντικές δράσεις μας ,  βοηθώντας κυρίαρχα τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Πολλοί μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε  περισσότερα με λιγότερα

 

Κοινοποίηση:

Παρόμοια Άρθρα