Το Immortaliting για τα παιδιά

Συλλογή γραφικης ύλης και σχολικών τσαντών
Το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιού και Οικογένειας,   ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε βοηθάει παιδιά στις περιοχές του Μεταξουργείου, του Κολωνού και του Βοτανικού που ανήκουν σε φυλετικές, εθνικές, θρησκευτικές μειονότητες καθώς και παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά, οικογενειακά προβλήματα, ρατσισμού και περιθωριοποίησης. Στόχος, η κοινωνική ένταξη των κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και των οικογενειών τους.
Το Immortaliting, απο τις 06.02, μέχρι και τις 20.02, συλλέγει είδη, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ενεργά στην στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου.
Πιο συγκεκριμένα συλλέγουμε
 
🐝 Γραφική ύλη
🐝 Σχολικές τσάντες
🐝 Παπούτσια από νούμερο 20 εώς 40 σε καλή κατάσταση.
 
Μέσα από αυτήν την δράση :
 
🐌 Χαρίζουμε ότι αναφέρεται στην λίστα. Όσον αφορά τα προϊόντα υπόδησης, τα παραδίδουμε φροντισμένα και καθαρά, όπως τα διατηρούσαμε πιθανότατα όταν τα φορούσαν και τα δικά μας παιδιά.
🐌 Συνάγουμε σχέσεις και δράσεις μεταξύ μας και μεταξύ φορέων που έχουν κοινό όραμα ένα καλύτερο αύριο. Κοινές δράσεις και αποδράσεις από μια πραγματικότητα όπου η πανδημία έχει αλλάξει ισορροπίες και δεδομένα με πρωτοφανή τρόπο.
🐌 Εξασφαλίζουμε πως ότι δεν είναι χρήσιμο σε εμάς είναι σε κάποιον άλλον, φροντίζοντας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Ετσι δυνητικά, εξοικονομούμε τα πολύτιμα αποθέματα των πρώτων υλών του πλανήτη και συμβάλουμε ενεργά στην κυκλική οικονομία.
 
Πολλές μικρές πράξεις μεγάλης άξιας, μπορούν να κάνουν θαύματα.
Και τα εχουμε ανάγκη.
Μικροί και μεγάλοι
 
Immortaliting
Donate share save
 
Στείλτε μου για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις μήνυμα  στο inbox μου 
Κοινοποίηση:

Παρόμοια Άρθρα